Veel gestelde vragen

/
Veel gestelde vragen

Afhankelijk van de afmeting van de woning kunt u rekenen op een bouwtijd van gemiddeld 3 maanden, het traject tot aan de vergunning vergt ongeveer een half jaar. Als er op dat moment ruimte in de planning is zullen wij ook gelijk starten met de bouw van uw prefab woning.

Vraag een verkoopadviseur wanneer wij met uw woning kunnen starten.

Een vrijstaande woning bouwen is een droom voor heel veel mensen. Home2invest kan deze droom werkelijkheid laten worden. Dat doen wij geheel op onze eigen wijze met het bouwsysteem waarin we traditionele bouw combineren met prefab onderdelen, ook wel genoemd Slim Bouwen.  Hierdoor kunnen we snel bouwen. We bouwen uw prefab woning volledig naar uw woonwensen, want er is binnen het bouwsysteem heel veel mogelijk.

Om uw dromen uit te laten komen, beginnen we met een persoonlijk gesprek. Wat kunt u verwachten tijdens zo’n persoonlijk gesprek over uw bouwplan?

U gaat samen met de verkoopadviseur uw wensen in kaart brengen. De diverse mogelijkheden en opties worden besproken. U kunt eventueel aan de hand van de modelwoningen en anders vanaf 0 samen iets uitwerken tot een uniek ontwerp. U ontvangt hierna doorgaans binnen een week een vrijblijvende offerte.

Ondanks dat het prefab houtskeletbouw is, is maatwerk mogelijk. Wij kunnen uw prefab woning geheel naar uw wens vormen. Heeft u al tekeningen en vindt u dit ontwerp niet terug in de woning configurator? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, ook voor u maken wij graag een uniek ontwerp wat geheel voldoet aan uw persoonlijke woonwensen.

(link contact pagina)

Hier onder ziet u het verschil tussen onze casco en afgebouwde woningen.

 

 

 

Een huis bouwen, hoe haalbaar is dat? Wat kost het allemaal om een vrijstaande woning te bouwen, wat moet u regelen en waar moet u rekening mee houden? In onze woning configurator kunt u uw woning samenstellen en ontvangt u gelijk een vrijblijvende offerte!

We geven u graag meer informatie en wat tips over de kosten voor het bouwen van een nieuw huis en de bijkomende kosten. Zo kunnen jullie de volgende stap op weg naar jullie droomhuis maken!

We hebben een overzicht met opgeleverde woningen van opdrachtgevers die u voor zijn gegaan.

Projecten pagina

Regelmatig vullen we deze ook aan met nieuwe woningen. Ziet u een woning die u aanspreekt? Laat het ons weten dan bespreken wij samen de mogelijkheden. Ook kunt u onderaan de pagina een aanvraag doen om informatie & prijzen via de mail te ontvangen. Zo krijgt u een goede indruk wat een huis kost die aansluit bij jullie woonwensen!

Aan een eigen huis bouwen zijn veel kosten verbonden die u in eerste instantie misschien niet verwacht. Hou dus rekening met bijkomende kosten tijdens het bepalen van uw budget voor het bouwen van uw prefab woning.

Standaard inbegrepen kosten bij Home2invest

 • Ontwerp- en constructeurkosten
 • Buiten schilderwerk
 • Vergunningaanvraag

Niet inbegrepen posten of kosten bij Home2invest

 • Opstellen van een (postzegel)bestemmingsplan
 • Legeskosten gemeente
 • Aansluitkosten bouw- en woon nutsvoorzieningen
 • Aansluitkosten op straatriolering
 • Kosten die verband houden met van overheidswege gestelde aanvullende eisen of rapporten
 • Grond- en bodemsanering
 • Werkzaamheden voor subsidieaanvragen (bijvoorbeeld i.v.m. HR glas of zonnepanelen)
 • Kosten afvoeren grond en/of aanvullen met extra grond
 • Sondering onderzoek

Ja u betaalt de aanneemsom in termijnen. Zodra er een fase in de bouw is afgerond, ontvangt u de volgende factuur overeenkomstig de afgeronde werkzaamheden.

Het schema wordt op uw wensen afgestemd. Vraag daarom uw verkoop adviseur om het juiste betaaltermijn schema.

Ja, u kunt bij ons bouwen met de afbouw garantie van Bouwgarant.