Prefab Woning

/
Prefab Woning

Prefab woning uit onze catalogus

Een eigen huis bouwen doe je samen met Home2invest, de eerste oriënterende stappen kun je zelf en vrijblijvend in onze catalogus woning configurator doen.

Prefab woning prijzen

Mede dankzij het feit dat wij jouw huis erg snel kunnen bouwen vallen de prijzen voor een prefab woning bij Home2invest een stuk voordeliger uit. Zo kun je al genieten van een vrijstaande woning vanaf € 297.500. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 120 m2.

Start met het samenstellen van jouw droomhuis! 

Stel jouw unieke en gepersonaliseerde prefab droomhuis samen. Begin met één van de standaard configuraties en pas deze naar wens aan. Kies een andere gevelbekleding, een extra dakkapel of één van de andere tientallen opties. Klaar met samenstellen? Dan rolt hier een offerte uit voor uw unieke vrijstaande woning, de offerte ontvangt u direct in uw mailbox

De catalogus woning configurator is gevuld met 350 bouwprijzen, 8 woningtypen en 25 afmetingen. Deze configurator realiseert aan de hand van uw wensen uw droomhuis. Mocht u een ander woningtype of afmeting wensen dan is dit altijd mogelijk (mits het constructief toelaatbaar is). U kunt dan vrijblijvend contact opnemen met Home2invest via telefoon, email of chat. Contact

Onze manier van bouwen van een prefab woning is als volgt: de vrijstaande woning wordt met een houtskeletbouw bouwsysteem gerealiseerd en aan de buitenzijde afgewerkt zoals u dat wenst, denk bijvoorbeeld aan metselwerk, stucwerk, houtwerk, keramische dakpannen en riet.  Uw unieke prefab villa wordt afgebouwd of als casco woning wind en waterdicht opgeleverd, elke variatie van uitvoering en oplevering is bespreekbaar, onze prefab woningen zijn flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw woonwensen. Na een aantal bouwweken ontstaat uw eigen droomhuis!

Nieuwsgierig?

Informeer naar de mogelijkheden en maak snel een afspraak.

 
Prefab woning laten ontwerpen

Een eigen huis bouwen doe je samen met Home2invest, u ontwerpt samen met onze architect uw droomhuis.

Na een eerste kennismaking maakt de architect een eerste schets of vormt zijn of haar idee voor uw nieuwe vrijstaande woning. Deze is gebaseerd op uw gewenste bouwkavel of bouwgrond, het programma van eisen en het beschikbare budget.

Wij dragen zorgen dat u bij dit ontwerp een passende offerte voor de realisatie van uw prefab vrijstaande woning ontvangt.

Onze architect staat ingeschreven in het wettelijke architecten register van BNA (Branchevereniging Nederlandse Architecten). Hij of zij voldoet hiermee aan de vereisten zoals opleiding en ervaring. Op deze manier wordt getracht de kwaliteit van de ontwerpen te waarborgen.

Nieuwsgierig?

Informeer naar de mogelijkheden en maak snel een afspraak.

Prefab woning eigen ontwerp

Een eigen huis bouwen doe je samen met Home2invest, U heeft al een woningontwerp en bent op zoek naar een bouwer voor uw prefab woning? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Home2invest, wij vertalen al uw wensen samen met onze architect tot een mooi geheel en realiseren uw droomhuis waar u al jaren op zoek naar bent.

Stuur vandaag nog uw ontwerp naar info@home2invest.nl en ontvang snel een offerte van uw zelf ontworpen prefab villa op maat.

Contact

Zelf je woning samenstellen in de configurator

Heb je een vraag?

"Wij helpen je persoonlijk met al jouw vragen"