Over ons

/
Over ons

Wie zijn wij?

Home2Invest BV is een jonge dynamische organisatie die volledig inspringt op de wensen van de klant maar ook op de wensen van de markt. Termen als “kan niet”, “niet mogelijk” of anders zijn voor Home2invest een extra motivatie om het wel mogelijk te maken.

Door gebruik te maken van een aantal cataloguswoningen, kunnen wij u tegen een scherpe prijs uw droomwoning aanbieden!

In een wereld waar alles kan, is keuzes maken het moeilijkst. Met de kennis en passie helpen wij u door het hele proces, van een idee naar een droomhuis en uiteindelijk uw thuis!

Ontmoet ons!

Commercieel directeur

Daan

Algemeen directeur

Raymond

Technisch directeur

Dion

Waarom home2invest?

Home2invest is een aannemer/ontwikkelaar die het ontwerp- en bouwproces overzichtelijk maakt en helder is over keuzes en kosten.

De onderneming heeft met haar team, met de juiste passie en met enthousiasme de sleutel in handen om uw droomhuis te realiseren. Binnen de organisatie zit ruim 30 jaar ervaring met ‘de bouw’, zowel op architectonisch vlak en als ontwikkelaar. Mede hierdoor weet de organisatie precies wat je nodig hebt om een ontwerp- en bouwproces tot een goed einde te brengen.Home2invest heeft een netwerk van vaste leveranciers die alle onderdelen binnen dat proces tot in de puntjes beheersen.

Home2invest biedt unieke, vrijstaande woningen gebouwd door vakmensen. Uw prefab houtskeletbouw woning wordt in de fabriek volledig voorbereid en op locatie gemonteerd door een team van experts. Timmerlieden, metselaars, stukadoors of schilders – ze werken allemaal op traditionele wijze om topkwaliteit te garanderen.

Wat doen wij?

Advies

U staat op het punt een kavel te kopen. Erg spannend en er komt veel op u af. Ons team adviseert u vrijblijvend tijdens dit proces. Wij geven u een prognose van de bouwkosten, bijkomende kosten & eventuele meerkosten.

Ontwerp

U gaat samen met een van onze verkoopadviseurs aan de slag om uw droomwoning te ontwerpen. Schetsmatig zal dit ontwerp langzaam zijn vorm krijgen. Bent u tevreden? Dan maken wij vrijblijvend voorstel voor de bouw van de woning.

Bouw

U heeft ons voorstel bekeken en dit sluit aan bij al uw behoeftes. We tekenen de overeenkomst een gaan aan de slag! Home2invest streeft er naar haar prefab woningen in gemiddeld 10/15 weken te bouwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie