Bouwstijlen

/
Bouwstijlen

Modern

Dat modern wonen niet saai hoeft te zijn, kunnen we laten zien door gebruik van diverse materialen. Strak wit stucwerk is een veel gebruikt materiaal, vaak in combinatie met houten gevelbekleding dan wel strakke metselstenen. Door toepassing van hout en donkere kozijnen wordt een moderen woning een warm geheel.

Herenhuis

Deze woning wordt vaak gekenmerkt doordat er veel woonruimte wordt gecreëerd. Een groot voordeel aan dit type huizen is de hoeveelheid mogelijkheden die dit huis met zich meebrengt. Zo kun je kiezen voor een klassieke jaren ’30 woning, een modern ontwerp of een traditionele uitstraling.

 

 

Eigentijds

Deze stijl komt vaak voort uit de hedendaagse behoefte aan individualiteit en het uiten van een persoonlijke smaak. De woningen zijn vaak tijdloos, maar vooral uniek. Niet alledaagse elementen, bijzonder materiaalgebruik en variërende kleuren. Een woning die steeds weet te verrassen.

Klassiek

Het begrip “klassieke woning” is voor iedereen anders. Toch geeft men vaak met duidelijke – persoonlijke – omschrijvingen aan wat men graag terug ziet in de woning. En wordt hiermee de woning geheel naar wens gerealiseerd.

Zelf je woning samenstellen in de configurator

Heb je een vraag?

"Wij helpen je persoonlijk met al jouw vragen"